055 3605 697 info@woensdregt.net

Annelies Woensdregt

Praktijk voor Natuurgeneeswijzen
 
Consult
Wat kan ik voor u betekenen?
Door tijdens het consult te kijken naar het functioneren van de mens als geheel, kan balans gevonden worden en zodoende lichamelijke en geestelijke gezondheid worden verkregen.

Bewustwording speelt hierbij een grote rol. Het is niet altijd nodig om met bepaalde klachten “te leren leven”.

Mijn specialiteit is: stress- en trauma behandeling.

Mijn behandelingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Babies, kinderen, jongeren, tot aan ouderen.

Consult

Een consult kan telefonisch en via e-mail worden aangevraagd en duurt meestal  een uur. Een enkele keer kan het uitlopen. In het eerste consult vindt de intake plaats, waarbij de anamnese wordt afgenomen. Het hangt af van de klacht, hoelang deze al bestaat en van onderliggende factoren hoeveel consulten nodig zijn.

Betaling

Betaling dient contant te geschieden na afloop van het consult. Dit scheelt administratiekosten. Er is geen pinbetaling mogelijk.

Afzeggen afspraak

Graag 24 uur van tevoren, dan hoeft er geen gereserveerde tijd in rekening te worden gebracht en kan een ander op die tijd een plaatsje krijgen.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Doordat ik lid ben van onderstaande verenigingen, worden de consulten voor mijn cliënten geheel of gedeeltelijk vergoed door veel zorgverzekeraars, afhankelijk van de zorgverzekeringspolis. (Zie ook links more)


Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten
Lid VNT 95.866
Lid RBCZ 601508R (register therapeut)


Privacyverklaring
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Klik hier voor de volledige privacyverklaring.


Dieren
Overigens ben ik ook voor dieren (honden, katten, paarden) te consulteren. Een foto volstaat hierbij en wat informatie over de klacht.